۱۴۰۱ آذر ۶, یکشنبه


 غذای عالی و لذیذ

مواد لازم:

سینه مرغ: 400گرم 

پیاز :1 عدد

فلفل قرمز کاپیا: 1 عدد

هویج :1 عدد

قارچ :500 گرم

نخود فرنگی از قبل آب پز شده:1 فنجان 

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری

آب گرم :120میلی لیتر

پودر فلفل قرمز :1قاشق چای خوری

فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری

آویشن :1/2 قاشق چای خوری

پودر سیر :1/2قاشق چای خوری (حبه سیر رنده شده 1 یا 2 تا)

پنیر موزارلا یا چدار رنده شده

مواد سس بشامل:

آرد سفید :2 قاشق غذا خوری

کره :50 گرم

شیر:1 لیوان

خامه صبحانه:2 قاشق غذا خوری

پاپریکا و جوز هندی: به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

(فر را گرم کنید)

طرز تهیه:

مرغ را به مکعب های کوچک خرد کنید و به تابه اضافه کنید و 5 تا 6  دقیقه تفت دهید تا سفید شود. سپس پیاز ،فلفل و هویج ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. قارچ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید . رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید .نخود فرنگی ها را به تابه اضافه کنید و آب را روی آن بریزید . به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید

بشامل:کره را در تابه  آب کرده، آرد اضافه کنید و تفت دهید .شیر سرد را اضافه کنید و به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا قوام کمی غلیظ شود . حالا نمک و ادویه را اضافه کنید و مدت کوتاهی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید 


بعد از تفت دادن مرغ سس بشامل را روی آن بریزید و پنیر را بپاشید .

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا طلایی شود

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

  مرغ پنیری  سینه مرغ:2 تیکه  آرد : 1  لیوان  تخم مرغ:3 عدد پودر سوخاری :200گرم قارچ :200 گرم پیاز:1 عدد خامه رقیق شده یا شیر :1 لیوان  ادوی...