مرغ پنیری
سینه مرغ:2 تیکه
آرد : 1 لیوان
تخم مرغ:3 عدد
پودر سوخاری :200گرم
قارچ :200 گرم
پیاز:1 عدد
خامه رقیق شده یا شیر :1 لیوان
ادویه : دلخواه(فلفل سیاه و قرمز ، نمک )
پنیر موزالا یا پنیر پیتزا (500 گرم )
طرز تهیه:
مرغ ها را از وسط برش دهید و ادویه را بپاشید . اول داخل آرد بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری بغالتانید و سرخ کنید .
قارچ و پیاز ها را برش دهید و داخل تابه تفت دهید و خامه رقیق شده یا شیر را و ادویه اضافه کنید .
داخل دیس فر را با کاغذ روغنی پبوشانید و مرغ های سرخ شده را روی آن بگذارید و قارچ ها را روی مرغ بریزید و روی آنها را با پنیر بپوشانید .
فقط 10 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر برشته و طلایی شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر