۱۴۰۱ آذر ۶, یکشنبه


 

مرغ پنیری 

سینه مرغ:2 تیکه 

آرد : 1  لیوان 

تخم مرغ:3 عدد

پودر سوخاری :200گرم

قارچ :200 گرم

پیاز:1 عدد

خامه رقیق شده یا شیر :1 لیوان 

ادویه : دلخواه(فلفل سیاه و قرمز ، نمک )

پنیر موزالا یا پنیر پیتزا (500 گرم )


طرز تهیه:

مرغ ها را از وسط برش دهید و ادویه را بپاشید . اول داخل آرد بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری بغالتانید  و سرخ کنید .

قارچ و پیاز ها را برش دهید و داخل تابه تفت دهید و خامه رقیق شده یا شیر را و ادویه  اضافه کنید .

داخل دیس فر  را با کاغذ روغنی پبوشانید و مرغ های سرخ شده را روی آن بگذارید و قارچ ها را روی مرغ بریزید و  روی آنها را با پنیر بپوشانید .

فقط 10 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر برشته و طلایی شود.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

  مرغ پنیری  سینه مرغ:2 تیکه  آرد : 1  لیوان  تخم مرغ:3 عدد پودر سوخاری :200گرم قارچ :200 گرم پیاز:1 عدد خامه رقیق شده یا شیر :1 لیوان  ادوی...