۱۴۰۱ آبان ۲۹, یکشنبه

ماکارانی
ماکارانی با پنیر 

 طرز تهیه ماکارانی با پنیر

مواد لازم :

پیاز بزرگ :یک عدد

گوشت چرخ کرده یا سویا :300گرم 

زرد چوبه:نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری

فلفل قرمز:کمتر  از نصف قاشق چای خوری

آویشن:یک قاشق چای خوری

نمک:یک قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذا خوری پر

روغن سرخ کردنی

یک بسته ماکارانی فرمی(ساده و رشته ای ترجیحا نباشد )

سیب زمینی:یک عدد

فلفل دلمه ای:یک عدد

قارچ:300 گرم 

پنیر پیتزا :500 گرم




تهیه و دستور پخت:

1_ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با رو غن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن ها شیشه ای شود.

2_سویا یا گوشت چرخ کرده را با آن اضافه کنید و با شعله ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.

3_رب،ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.

4_فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنی و اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزد .

5_یک لیوان آب را به مواد اضافه  و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد(این مرحله را می توان  انجام نداد و در  تابه را گذاشت و زیر گاز را ملایم کرد تا به آرامی بپزد ).

6_آب ماکارانی گذاشته و بعد از 15 دقیقه آب کش کنید .

7_بعد از ابکش کردن ، سیب زمینی ها را ورقه ورقه ای کنید و کف قابلمه ای که می خواهید غذا را دم بگذارید ، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید .(شعله کم باشد)

8_حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و سویا یا گوشت چرخ کرده  اضافه کنید ،دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا  ماکارانی  ها تمام شود .(دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا )

9_حالا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 الی 45 دقیقه دم بکشد ،سپس سرو کنید .

10_نوش جان..)




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

  مرغ پنیری  سینه مرغ:2 تیکه  آرد : 1  لیوان  تخم مرغ:3 عدد پودر سوخاری :200گرم قارچ :200 گرم پیاز:1 عدد خامه رقیق شده یا شیر :1 لیوان  ادوی...