طرز تهیه ماکارانی با پنیر
مواد لازم :
پیاز بزرگ :یک عدد
گوشت چرخ کرده یا سویا :300گرم
زرد چوبه:نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز:کمتر از نصف قاشق چای خوری
آویشن:یک قاشق چای خوری
نمک:یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذا خوری پر
روغن سرخ کردنی
یک بسته ماکارانی فرمی(ساده و رشته ای ترجیحا نباشد )
سیب زمینی:یک عدد
فلفل دلمه ای:یک عدد
قارچ:300 گرم
پنیر پیتزا :500 گرم
تهیه و دستور پخت:
1_ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با رو غن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن ها شیشه ای شود.
2_سویا یا گوشت چرخ کرده را با آن اضافه کنید و با شعله ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.
3_رب،ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.
4_فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنی و اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزد .
5_یک لیوان آب را به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد(این مرحله را می توان انجام نداد و در تابه را گذاشت و زیر گاز را ملایم کرد تا به آرامی بپزد ).
6_آب ماکارانی گذاشته و بعد از 15 دقیقه آب کش کنید .
7_بعد از ابکش کردن ، سیب زمینی ها را ورقه ورقه ای کنید و کف قابلمه ای که می خواهید غذا را دم بگذارید ، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید .(شعله کم باشد)
8_حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و سویا یا گوشت چرخ کرده اضافه کنید ،دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا ماکارانی ها تمام شود .(دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا )
9_حالا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 الی 45 دقیقه دم بکشد ،سپس سرو کنید .
10_نوش جان..)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر